27.04.2023
Основи правових знань. 7 група. Межова
Шановні здобувачі освіти, продовжуємо навчання.
Фото виконаних робіт надсилайте у Вайбер або Телеграм
Тема: Основні нормативно-правові акти у професійній сфері,
що регламентують трудову діяльність
Кухар у своїй діяльності керується:
– Конституцією України;
– указами Президента України, рішеннями Уряду України;
– Законами України “Про охорону праці”, “Про пожежну безпеку”, “Про охорону здоров’я”, “Про дорожній рух”;
– Положенням про організацію;
– Інструкцією бухгалтерського обліку в закладах і організаціях….;
– Санітарними правилами;
– Правилами внутрішнього трудового розпорядку;
– Колективним договором між адміністрацією та профспілковим комітетом;
– правилами та нормами з охорони праці, техніки безпеки, протипожежної охорони;
– методичними, нормативними та іншими керівними матеріалами, які регламентують діяльність закладу.
Кухар повинен володіти:
– питаннями бухгалтерського обліку;
– інформацією про кількість продуктів харчування;
– питаннями організації харчування;
– технологією приготування їжі;
– основами першої медичної допомоги;
– культурою праці, службовою етикою.
Кухар працює за графіком роботи, затвердженим керівництвом
Кухар є матеріально-відповідальною особою на відведеній йому ділянці роботи.
Домашнє завдання: Ознайомтеся з матеріалом. Подумайте чи законна дана посадова інструкція кухаря. Відповідь обгрунтуйте.
https://jak.koshachek.com/articles/posadova-instrukcija-kuharja-pidpriemstva.html
Бажаю успіхів! Консультація відбудеться у відеочаті Вайбера.
Усім попередньо налагодити зі мною контакт у Вайбері.
Також можна надсилати відповіді на електронну пошту
Якщо будуть виникати питання, звертайтеся, завжди буду рада допомогти. Мій номер телефону у Вас є.
Немає коментарів:
Дописати коментар